lørdag 19. juni 2010

SKRU PÅ NRK, NÅ ER DET BRYLLUP



nå skal jeg se bryllupet med mormor. gleder meg sykt!

ps. sov helt til 07.50 i dag! ny rekord. tok smertestillende og sov helt til 13.00. en magekrampe på morgenen som ga seg kjapt. spiser frokost nå. er definitivt mye bedre! stemmen er også litt bedre. pheew

8 kommentarer:

  1. Hva syns du om kjolen?? Synes den hvertfall fortjener ett eget blogginnlegg!

    SvarSlett
  2. eg grein.. seriøst! kan verken skylde på alkohol,søvnmangel eller rusa på tableter etter en mandeloperasjon.
    håpa du fikk like mykje utav det bryllaupet her som eg gjorde, sukk!

    karakterer kan vente til mandag, lat oss nyte denne gledens dag. du har vore i mine tanker. god-bedring-smask

    SvarSlett
  3. hm skal blogge mer om bryllupet i morgen. men så du hun som sang i kirka? hun som sang med han mannen. wow, det var IKKE pent. og så var grønnfargen på kjolen til dronning margrethe helt jævlig. ellers var det mye fint! hva synes du?

    SvarSlett
  4. anne marte? eg reknar med det. karakteren kan definitivt vente. for et fantastisk og storslått bryllup. jeg gråt nesten, men morfar forstyrret så mye. mer om det i morgen. jeg sitter fortsatt og følger med. gleder meg syyykt til talen til daniel!! takk! jeg er ganske kvikk nå((:

    SvarSlett
  5. Det så ut som noen hadde helt sånn lekeslim over hele margrethe, ikke pent. Sangen så jeg ikke, men syns koret utenfor balkongen var veldig fint. Og jeg håper jeg også kan få en sånn paradebåt når jeg gifter meg. For en gangs skyld syns jeg Victoria var tusen ganger penere enn Madeleine! Skulle bare mangle egentlig. :-)

    SvarSlett
  6. ja!! det tenkte jeg på også. synes hun var skikkelig pen. jeg har aldri hatt lyst til å gifte meg, men fikk det i dag. skal prøve meg på han broren. hun som sang hadde en fin kjole men den passet ikke kroppsformen hennes i det heeele tatt. og nå er det slutt... buu!

    SvarSlett
  7. hey hey hey! ligg unna svenskeprinsen, han er MIN!!!!!!!!!!!

    SvarSlett
  8. herregud ida, legg av. man trenger ikke være pen inni munn for å få seg en prins, jeg gir meg faktisk ikke selv om jeg får litt hard konkurranse. (hm. når jeg tenker meg om blir det faktisk penere uten mandler. da stiller jeg enda sterkere. dessuten har du en prins fra før. du skal alltid ha alt. så sykt kravstor!!)

    SvarSlett